TIETOA MEISTÄ

United Festivals muodostui, kun kolme vahvaa Varsinais-Suomalaista festivaalia yhdisti voimansa vuonna 2020. Down By The Laiturin, Karjurockin ja SmugglerRokin järjestäjät tutustuivat toisiinsa vuosien varrella vieraillessaan toistensa tapahtumissa. Ajan saatossa he miettivät, että yhdistämällä voimansa heillä olisi isommat hartiat kehittää toimintojaan ja luoda uutta. Kolmea alkuperäistä tapahtumaa on tarkoitus kehittää entisestään ja rinnalle tullaan järjestämään uusia festivaaleja, tapahtumia ja konsertteja koti- ja ulkomaisten artistien siivittämänä. Ensimmäinen uusi ja yhteinen festivaali on Naantali Sunfest, joka järjestettiin vuoden 2020 elokuussa Naantalissa. Sunfest oli heti menestys ja sillä on selkeä kehitystavoite.

Vuonna 2019 ja 2022 yli 50 000 kävijää juhli kolmikon yhteisillä festivaaleilla.

Kesä 2023 oli yrityksellemme menestyksekäs. Kesäfestivaaleillamme kävi lähes 90 000 iloista vierasta ja toteutimme kolme uutta festivaalia: Playa Del Raisio Beach Partyn, Forssan Holjat-festivaalin ja Salon Friends & Music -tapahtuman. Kaikki festivaalit saivat heti erinomaisen vastaanoton ja meillä onkin ilo jatkaa jokaisen tapahtuman kehittämistä ensi kesään. Kesällä 2024 tulemme lisäksi lanseeraamaan yhden uuden festivaalin. Kyseinen tapahtuma tullaan julkaisemaan talven aikana. Ensi vuoden kävijätavoitteena kaikkiin tapahtumiimme yhteensä pidämme maagista sadan tuhannen vieraan rajaa. Valmistelemme huolella tulevan kesän tapahtumia koko talven ajan ja odotamme innolla tulevaa kesää.

 

Niin kuin yleisöllä festivaaleilla, myös järjestäjillä on ilo jakaa onnistuneet kokemukset kumppanien kanssa. Yhdessä voimme kehittää ainutlaatuisia tapahtumiamme oikeisiin suuntiin ja yhdessä meillä on siihen parhaat mahdollisuudet ja tarvittava osaaminen. Näemme tapahtuma-alalla paljon mahdollisuuksia ja haluamme olla kehittämässä omalta osaltamme yleisön ainutlaatuisia kokemuksia. Festivaalin, tapahtuman tai konsertin pitää aiheuttaa yleisössä suuria tunteita, ilon kyyneleitä ja onnen pisaroita jotka jäävät mieleen ja muistikuviin. Odotamme innolla tulevaa.

Henri Kulmala, järjestäjä

 

Olemme tehneet vuosia erilaisia tapahtumia omalla tutulla alueellamme ja nyt yhdistymisen myötä saamme laajennettua reviiriämme paljon isommaksi. Suurimpana tapahtumanamme on vuosia ollut Lokalahden Nopperlan tilalla järjestettävä Karjurock. Nyt voimme kehittää Karjurockia isommalla porukalla ja lisäksi voimme yhdessä toteuttaa uusia tapahtumia myös muualla. Meillä on yhdessä ainutlaatuinen osaamisverkosto ja tietämys siitä, mitä ihmiset haluavat. Jokainen festivaali jota järjestämme on uniikki, ja niistä jokaisesta haluamme tehdä myös ikimuistettavan. Ihmisillä on polttava halu tavata toisiaan ja elävä musiikki antaa kaikille hienoja kokemuksia joita arjen keskelle tarvitsemme. On hienoa kääntää uusi lehti, ja alkaa toteuttamaan yleisön unelmia isommalla kädellä.

Robert Sainio, promoottori

 

Scroll Up