ARVOT JA VISIOMME

United Festivals Oy tuottaa ja järjestää hyväntuulen ja hyvänmielen tapahtumia ja festareita, joissa tutut ja tuntemattomat pääsevät kohtaamaan toisiaan. Musiikki on ilon, onnen ja energian lähde; se yhdistää ja luo yhteisöllisyyttä. Käsi sydämellä innovoimme ja kehitämme merkityksellisiä tapahtumia, joiden jälki ja muisto tuovat hyvää positiivista virettä vielä pitkään tulevaisuuteenkin.

Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaitamme, artistejamme, henkilöstöämme, yhteistyötahojamme ja kaikkia muita kumppaneitamme. Toimintakulttuurillamme haluamme luoda olosuhteet, joissa jokainen edellä luetelluista saa mahdollisuuden tehdä oman parhaansa ja onnistua. Onnistunut kokonaisuus rakentuu kaikkien tahojen viihtyvyydestä ja iloisesta tiimityöstä. Yhteistyökumppaneiksemme haluamme valita omien alojensa parhaat tekijät, mikä on myös laadukkaan lopputuloksen ja onnistuneen tuotteen tae.

Kohti tavoitteitamme kuljemme toteuttamalla rehdisti omia näkemyksiämme pitkäjänteisesti suunnitellen. United Festivals Oy haluaa olla alati uudistuva ja innovatiivinen tapahtumajärjestäjä. Suunnittelun tulokset viemme maaliin ilon kautta huumorilla höystettynä. Visiomme on kirkas ja katseemme tulevaisuudessa.

Scroll Up